Film-Söndag

Nu har vi precis gottat oss med pizza, eller pizzan va inte så vidare god men men. Vi har sett på filmen MacGruber, haha, det var en himla rolig film. Parodi på en hel samling filmer så man fick sig ett gott skratt! Kanske ska vi se en film till nu eller så får vi se om vi hittar något bra på tv.

Linne och klänning från FOREVER21

Här kommer bilder på kläderna som följde med mamma och dem hem till mig från USA.
Bilderna är hämtade från FOREVER21

God natt

Det blev ingen tur ner till festivalen idag trotts att det var sista dagen för detta året. I stället så har vi suttit här hemma och spelat kort medan regnet har öst ner och haft det mysigt. I morgon är det dags för mamma, Calle och lillebror att åka hem. Tråkigt tycker jag men det har i alla fall varit roligt att ha dem här under helgen! Så nu är det väl dags att sova, klockan börjar springa iväg så jag tänkte att jag säger god natt med en bild från festivalen igår!

Citadellet - Landskrona

Efter en sväng till Löddeköpinge så besökte vi Citadellet i Landskrona där vi kikade runt och fikade gott.

Vad gömmer sig i påsen?

Jo. till mig fanns det två par converse, ett par vita och ett par gröna. Där i fanns även en klänning och en topp från Forever21. Är jätte glad för mina otroligt fina saker! Vad som gömmer sig där i till Micke tänker jag inte avslöja utan det får han själv se efter när han kommer hem ikväll!


Festival

Efter att min lillebror idag fick sig en ny mobil så tittade vi på filmen "Hata Göteborg". Sedan begav vi oss ner till festivalen. Vi åt en riktigt god middag på O´Learys och traskade runt i regnet för att titta på allt som fanns där nere. Synd att det regnade men vi hoppas på fint väder i morgon så att vi kan ta oss en tur till på festivalen innan den är över.
Jag tänkte att jag kanske i morgon ska avslöja vad som gömmer sig i påsen som mamma och dem burit med sig till oss från USA.

Äntligen här

Nu är mamma, Calle och lillebror äntligen här hoss oss. Vi har precis ätit tacos. Så nu är vi både mätta och trötta. Dem kom med en påse till mig och Micke men vad den innehåller tänker jag vänta lite med att avslöja!


När jag var liten ville jag vara en prinsessaGod morgon

Idag är det äntligen dags för besök av mamma, Calle och lillebror, som jag har längtat! Festivalen i stan tar fart idag med eller den börjar idag så vi får hoppas på soligt och fint väder nu resten av veckan!


Kvällsfika

Kaffe ♥ Digestive ♥ Brie

Glassigt

Efter en dag med städning och fix så är det väl inte mer än rätt att man äter lite glass! Det är ju trotts allt sommar idag igen med sol och skönt väder.

Nu är det fint

Nu får det nog vara färdigstädat för idag. En sväng med Sessa och sedan en tur till affären tror jag nog att det får bli. Behöver mjölk, är inte jätte pigg på att gå till affären men ibland så måste man ju.

Tröttsamt

Blir ganska trött av att städa och att man har en liten hund som ska vara precis där man är hela tiden gör det inte enklare. Men nu är jag nästan klar, golven ska bara torka så ska jag ta det lilla sista efter det. Känns jätte härligt att få ordentligt städat. Det är strålande sol utanför vilket kanske inte gör att det blir roligare att städa. Skulle väll hellre vara ute och njuta av solen. Känner tyvärr dock att ögonen och huvudet inte riktigt är van vid ljuset som är där ute och letar sig in genom fönstren. Migrän känns inte långt borta idag heller och jag vill helst slippa det idag.

Städdag!

Nu ska här städas för hela slanten. Musiken på, nu kör vi!

Klockan mitt i natten

Ja som vanligt så kan jag inte sova. Blir rastlös så fort jag lägger mig i sängen. Varför blir det så? Knepigt. Sessa ligger här och sover så gott, det är lite orättvist att bara kunna lägga sig ner och somna tycker jag. Kanske borde göra ett seriöst försök. I morgon är det dags att städa och fixa för på torsdag kommer det besök i form av mamma, Calle och lillebror! Ska bli så himla trevligt att träffa dem. Dem har precis varit i NY vilket är lite orättvist, är inte alls avundsjuk eller så^^. Men dem verkar i alla fall haft det riktigt bra där så det ska bli trevligt att höra dem berätta lite om det hela! Dags att sova nu då kanske så jag säger väl god natt!