Stenshuvud

I helgen som gick fortsatte vi på vårt äventyr i Skåne. Vi tog oss en liten tur till Kiviks musteri, Stenshuvud och Simrishamn. Vi promenerade, åt glass och hade det bra! 
 
 

Åka tåg

Det blir mycket tågåkande för min del. Men det är inte så illa att bara få åka med och göra inget. Visst önskar jag att jag kom hem lite snabbare ibland men timmen på tåget är rätt skön ändå. Så länge lurarna är med iaf! 
På äventyr i Skåne

Eftersom vi flyttat till en ny stad så fick vi jojokort från Skånetrafiken att åka med under två veckor. I helgen som gick utnyttjade vi detta och åkte på lite äventyr i Skåne. Till Trelleborg, förbi Smygehuk, till Ystad och sedan till Malmö. Eftersom vi hade hundvakt hela helgen så kunde vi vara lite spontana. Det va vi också! Sent på eftermiddagen checkade vi in på hotell och stannade i Malmö över natten. Vi hade en helt fantastisk helg, god mat och stycka och bara få vara tillsammans! Precis sådant man behöver ibland! 


Vi har köpt lägenhet!

Vi hittade lägenheten som också blev vår! Så fort jag klev ur bilen så visste jag att där skulle jag bo. Så blev det, nu är den vår och vi flyttade in i december så det blev som vi hoppades. Egen lägenhet och flytt innan 2015 tog slut!