Här sitter jag

Kaos är det minsta man kan säga om denna morgon. Men det ska vi inte gå in på, bättre att glömma. Sitter med en latte på ett litet kafé i Malmö och inväntar hemfärd. Känner för att åka hem och gömma mig efter denna morgon!! Blö, transkribering är inte något jag ser fram emot men det måste göras. Två arbete med på en massa ord 7000-8000 tillsammans tror jag det blir, usch.. Ja ja nu ska jag dricka min latte och vara glad, vi är ju i alla fall klara med intervjuerna om bara en liten liten stund!


Julmarknad i Tyskland

Då måste man ju prova en massa saker som vi inte ser så ofta här hemma..


Stugan

Just nu: myser med en brasa

Muffins


Hej här är jag

Bloggen har hamnat lite vid sidan av eller mycket.. Har inte alls haft lust att blogg men nu ska det nog ändras, lite i alla fall. Håller på att fixa till bloggen och skapa en ny design så vi får se hur den blir.

Hej och hå!

Nu befinner jag mig utanför socialförvaltningen. Otroligt nervös, det är dags för mig att göra mina första intervjuer till c-uppsatsen! Hu, men jag hoppas att det ska gå bra! Håll tummen för mig!!


En annan anledning till att gårdagen inte var något bra..

Fick mitt i hockey ett samtal från uppfödare som vår Sessa är hos och det visade sig att två av de fyra valparna inte klarat sig, en tredje är lite svag men vi håller alla tummar för att hon ska kämpa och klara sig! Vi har första tjing på valparna och hur roligt det än skulle vara att ha en liten Sessavalp så fungerar det inte riktigt med ekonomin att köpa en hund för tillfället så vi fick avböja. Men en ny chans väntar om ca ett halvår fram, då ska Sessa paras igen!
***
Saknar Sessa så otroligt mycket och vill bara åka upp och hämta hem henne NU!!!

Ja just det ja

Gårdagen blev väl inte som många av oss önskade men det kommer fler chanser! Verkar som att många ger upp hoppet om laget men det gör i alla fall inte jag, medgångssuportrarna som ska skrika elaka och onödiga saker kan stanna hemma tycker jag!
***
Idag väntas finbesök från Götet och det ska bli otroligt roligt!

Mycket människor

Malmö intar en fjärde plats bland publiklag i Sverige och hockeysammanhang med ett snitt på 6723 åskådare per match, inte illa! Matchen i onsdags glömmer vi nog gärna men idag är det nya tag som gäller! Här kommer i alla fall lite bilder från i onsdags.
***
För tillfället så är det en mängd känslor som ligger och skaver vilket är otroligt energikrävande samtidigt som skolarbete hopar sig, usch. Ibland önskar man att vissa känslor bara gick och stoppa undan ett tag och att det sedan skulle vara borta men det är ju tyvärr inte så lätt, aja..
***
Ikväll är det i alla fall hockey som gäller med goa folk, ser fram emot detta och hoppas som vanligt på 3 poäng såklart och även att Pathrik är tillbaka på isen!!

Ja så att

Det är dåligt med bloggande här för tillfället och detta beror på att det är en massa att göra med c-uppsats och annat skolarbete så bloggen kommer lite i kläm!
***
I kväll är det i alla fall dags för skånederby, Malmö tar emot Rögle. Hoppas att det blir en massa folk men det blir det med redan över 10000 biljetter sålda! Ska bli spännande men det är viktigt för Malmö att ta hem segern ikväll så det hoppas vi att de gör!
***
Nej nu ska jag fortsätta att kika på gott och ont, manikeism och allt det där som ska med i c-uppsatsen!