En mysig helg med fika och spel!

Vi var ju i stugan i helgen. Hade mysigt, traskade i affärer, spelade spel, sjung sing star och åt god mat. På lördagen åkte vi in till Varberg och fikade. Det är alltid tråkigt att åka hem där ifrån när vi åker åt olika håll men får hoppas att vi snart åker dit igen! Tänkte städa lägenheten fin idag men först lite "Pretty little liars".


En underbart härlig seger

Nu är det snart en vecka sedan vi va i Ängelholm på hockey. Snart sätter säsongen igång på riktigt men jag vet inte om någon matchvinst kommer kännas bättre än den vi var med om i fredags!


Rita och måla

Sedan vi va i stugan en massa så började jag rita och måla med mina systrar. Jag älskade att göra det förr, bild va mitt favorit ämne i skolan. Så nu är jag igång igen och det tack vare mina systrar. Nackdelen är bara att jag har så dålig fantasi så jag vet aldrig vad jag ska rita, haha. I morgon åker vi till stugan igen och det ska bli riktigt mysigt! Pappa ville hugga upp det sista av björkarna så vi får se om vädret tillåter det!


Dessa fick följa med mig hem idag!

Kom på att igår var första gången på tre år som jag faktiskt kunde sitta och läsa en bok som jag ville utan att behöva tänka på att en massa kurslitteratur istället behövde läsas. Kanske därför det gick att läsa ut hela boken på en gång! Ja nu har jag i alla fall börjat på nästa, kunde inte hålla mig!


Hungerspelen

Har inte sett filmen än men började läsa boken idag och jag som inte är läsa-bok-typen läste faktiskt ut hela boken idag! Vet inte om jag läst ut en bok på bara en dag tidigare. Nu är det ju inte världens tjockaste bok men föra att vara mig är det en bedrift bara att läsa en bok. Nu vill jag ju såklart läsa andra delen med! Fast just nu är det kanske ändå dags att försöka sova.


Ja, nu var det ett tagsedan

Ibland går det länge mellan blogginläggen. En anledning är att appen inte fungerar som den ska och då blir jag så trött på det så orkar inte bry mig. Men nu sitter jag här vi datorn. Förra fredagen så satte försäsongen igång, härligt att titta hockey igen. Igår så var vi i Ängelholm och tittade hockey, derby! Så himla rolig match att titta på men oj vad det var nerver, höll på att bli tokig. Matchen avgjordes på straffar och Malmö tog hem segern, en underbar seger. Att man kan bli så glad så det inte går att sluta le på grund utav en sporttillställning så är underligt mwn så är det. Har ätit en god frukost idag, pannkakor med plommon till, mums.
 
  

Första hockeymatchen

Nu är första matchen på försäsongen avklarad. Såg tungt ut efter första perioden och jag trodde Malmö skull bli mållösa men det visade sig att dem hade mer att ge. Matchen slutade oavgjord med 4 mål till vardera lag! Roligt att det är igång men sommaren är ju fortfarande kvar lite så hockey känns lite knas. På fredag är det dags igen, ska bli roligt!


Gårdagen var en väldigt bra dag!

Vi startade dagen med ett besök hos hyresnämnden, jag var så nervös så jag trode hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mig men efter en stund, när vi insåg att rätten var på vår sida så försvann den värsta nervositeten. Avslutet blev lite lustigt, Micke fick en handskakning och höra att han varit trevlig medan jag fick ett viftande finger i ansiktet och fick höra att jag varit för aggresiv. Kan inte minnas att jag varit speciellt aggresiv så jag tog inte direkt åt mig. Sedan firade vi det avslutet med en väldigt god lunchbuffé! Kvällen tillbringade vi med vänner på festival och hade trevligt. Idag har skoluppgift, städning och ett antal avsnitt av The vampire diaries stått på schemat. Har helt och hållet fastnat i den serien! Ja ja, i morgon är det premiär för hockeyn och vi ska självklart iväg och heja på pojkarna! Bir middag här hemma hos oss först och sedan ger vi oss av tillsammans med tre goa vänner!
 
 
 
Handbollen
 

En dag i Varberg med pappa, lillasyster och hennes kompis


Fika och promenad vid sjön


Bilder från "poängpromenadvinsten"

Cykelturen blev "tyvärr" en biltur istället eftersom att regnet vräkte ner men det gjorde inte mig så jätte mycket. Vi åkte till ett café där vi fikade. Senare på kvällen blev det grillning och massa god mat!
 
 

Mycket OS

Har blivit mer os för mig detta året än alla andra år tillsammans tror jag. Har tidigare inte varit ett dugg intresserad men jag får skylla på min pappa. Va med honom jag tittade på invigningen och sedan på nästa alla svenskar fram tills vi lämnade stugan. Så nu hemma måste jag ju fortsätta titta. Friidrott har aldrig varit min grej men ändå sitter jag och tittar på det nu. Det är ganska skönt tycker jag att titta på nått annat än serier och filmer, det krävs inte lika stort fokus och koncentration! Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och titta på friidrotten!


Jag ska måla hela världen

Mina systrar målade en del när vi va i stugan vilket gjorde mig väldigt sugen. Va många år sedan jag satt och målade sist. Har tyvärr lite dålig fantasi så jag vet inte alls vad jag ska måla, blir mest kladd i stället. Har i alla fall letat fram mina färger och så. Sitter här med en latte och gottar mig. Utanför så öser regnet ner och det låter ju otroligt mysigt!


Det har varit lite si och så..

Med bloggandet det sista och anledningen är att vi inte varit hemma utan i stugan. Där är ju tyvärr uppkopplingen en aning seg så det gör det hela lite krångligare. Har haft så mysigt med familjen! Pappa och jag har kämpat med veden i ett par dagar. Men nu är vi tillbaka där internetuppkoppling existerar. Har lite bilder att dela med mig av från härliga dagar i stugan! Nu tittas det os för full, ska nog förflytta mig till sängen istället tror jag.

 

Vi hamnade bakom en "bajs-traktor" på väg ut till Varberg

Va evigheter sedan jag grillade marsmallows sist och gott smakade det

Fina syster på stranden i Varberg