Julgran

Idag så har vi tagit in granen och klätt den. Tomtar och juldukar har också åkt fram. Mamma lagade väldigt goda fiskburgare som jag nog får ta och testa en dag där hemma! Min fina julstrumpa hänger med på plats, den har varit med i många år och är nästan ett måste till julen! Nu ligger jag och tittar på Turtles, men sömnen slår nog till snart så god natt!


Fredag

Det blev inget av planerna att koka rödkål hos mormor idag för dem hade andra planer. Men jag mamma och Sessa har varit ute och promenerat. Sessa älskar att skutta i snön. Nu är även alla julkort skrivna så dem ska bara på lådan nu!
 
Lillebror har lånat Zlatans bok, jag har av någon anledning inte alls tyckt om honom, varför vet jag inte riktigt. Har nog tänkt att han verkar en aning dryg och så men efter att börjat läsa hans bok så har jag fått ändra uppfattning. Boken bjuder på både skratt och allvar, mycket bra läsning! Jag kan rekomendera den om ni inte redan läst den!
 
 

Halsduk

Har lärt mig patentstickning och jag tycker det blir riktigt fint men det känns som att jag stickar och stickar utan att det händer något!


Lucia

Jag har varit riktigt dålig på att blogga det senaste men ibland blir det bara så. Lusten finns inte alltid där. Första advents helgen så var vi i stugan, mysigt vart det. Glöggmys med mina systrar och massa mys med hela familjen. Vi va på den minsta julmarknaden jag sett, haha. Nu sitter jag hemma hos mamma och dricker kaffe. I morgon kanske vi ska åka till mormor och morfar så att mormor kan lära mamma koka rödkål.