Ost salladsblad och paprika


God natt och tack för idag!

Blev ingen cykeltur, istället så blev det bil till det lilla cafét, Gräddhyllan. Regnet var i full gång när det var tänkt att cykla men däremot när fikan va slukad så sken solen för fulla muggar. Blev bilen tillbaka och sedan lite kortspelande innan det var dags att traska eller jag och Alma cyklade bort till stället det skulle grillas på. Nu är massa mat, god dricka och jordgubbar slukade och det är dags att sova. Ligger här med lurar i öronen och lyssnar på ljudbok men ska väl snart lyckas somna hoppas jag. Så, tack och god natt!


Ja, så att..

I morgon bär det av till Markaryd för cykeltur, fika och grillkväll! Det är detta som är priset från vinsten i poängpromenaden. Men det bästa är nog ändå att träffa mina kära redan igen, har blivit ganska ofta nu men det är toppen! Jag har städat en stund nu medan Micke och Sessa är på promenad men det finns fortfarande lite kvar att plock med.


The darkest hour..

En film vi alldeles nyss tittade på. Konstig film, efter att den slutat kändes det som om vi bara sett en halv film. Va liksom inget riktigt slut på den och dessutom så dog lite väl många. Ja, den får inte så högt betyg av mig. Tidigare så gottade vi oss med lite chokladmousse men den blev väldigt mäktig så hela gick inte ner. Sötsaker är inte riktigt min grej. Nu är det i alla fall dags att sova och på lördag ska jag få ta del av de pris jag vann när jag tog hem segern (tyvärr) i poängpromenaden under släktträff förra året. Men mer om det i morgon, god natt!


Mängder av bilder från promenaden igår

Allas våran kära vän, gråbo..
Rolig varningsskylt, har inte sett den tidigare

Tvättdag

Idag har vi tvättat och tvättat efter att vi gav personen som ockuperade tvättstugan i en timme på vår tvättid. Fick tillslut plocka ur tvätten ur maskinen och lägga den åt sidan, lite irriterad var jag. Och tvätten hämtades inte heller fören vi var helt klara med tvättninge. Men men, ska väl inte vara allt för hård, det kan ju faktiskt vara så att det hade hänt något eller så. Vi fick i alla fall tvättat allt, förutom duken på vardagsrumsbordet som jag ALLTID glömmer. Sa till och med till Micke igår att vi skulle tvätta den för att vi skulle komma ihåg det men det fungerade visst inte. I kväll så har vi gottat oss med hemmagjord pizza, mums!
 

Ungas kultur i ett digitalt medialandskap

Har lyssnat på ett par föreläsningar idag och kokat runt en hel del på nätet. Även ett besök på Maxi fick det bli. Micke och Sessa va ute på en lång promenad medan jag lyssnade. Nu myser vi i soffan, ska se Wallander om en stund!


Före och efter

Målade ju mammas bänka och här är resultatet. Knopparna är dock bara tillfälliga, nya i rostfritt ska visst vara på plats nu!


Öppethus i Malmö Arena

Det är ett tagsedan nu men jag ligger ju lite efter här på bloggen. Vi var tillsammans med en vän på öppethus i Malmö Arena. Vi gick en poängpromenad och Micke hade turen att vinna andrapris i den, en halsduk!
 

Lite bilder från Grekland


Har bott i en resväska i över två veckor

Nu är vi hemma, efter att ha varit lite här och där. Det är ganska skönt att vara hemma samtidigt som det är underbart att spendera tid tillsammans med familj! Har varit lyxigt att bo i hus/stuga med och Sessa älskar det. Att kunna vara ute hela dagarna i trädgården och skutta. Trotts att naturen finns strax utanför dörren så blir det inte riktigt samma sak när man bor i lägenhet, tyvärr. Men någon dag ska väl även vi ha en liten trädgård där vi kan skutta omkring!


Regn och rusk

Igår spolade jag av altanen och fönstren här hos mamma, idag vräker regnet ner.. Jag målade även en bänk, från ful furu till fin vit. Har skrivit två inlägg via appen men dem verkar försvunnit någonstans. Ska strax ta båten in till stan där min Micke hämtar mig!

Åka båten

Efter en vad jag tycker väldigt lång biltur så sitter vi nu på båten ut mot ön. Här känns det som sommar på riktigt, så som det ska vara. Hav, sol och värme!


I bilen igen på väg mot Göteborg

Regnet har vräkt ner hela natten Småland! En hel del översvämningar har det resulterat i. Men det är ju i alla fall ganska behagligt att åka bil i detta vädret, bättre än om det hade varit strålande solsken. Då hade vi inte villat åka bil i flera timmar!


Nu buss tillbaka i mörkret

Grillfesten är så gott som avslutad. Vi sitter åter i bussen och åker igenom Smålands mörka skogar! Grillning, god mat, god dryck, luftgevärsskytte och kubbspel är det som gjorts ikväll. Roligt har vi alla haft tillsammans. Fick träffa kusinens hund, så fin han va! Nu är jag riktigt trött och längtar efter att få krypa ner och sova!

 


Grillfest i Småland!

Nu är vi på väg i inhyrd buss mot grillfesten! Ska bli trevligt, varmt som sjutton är det i alla fall!


Blir inte mycket bloggande

Utan dator och fungerande app så blir det inte speciellt mycket bloggande för tillfället! Vi myser i alla fall i stugan, vi har ägnat oss åt, bad fiske, lite shopping och en hel massa yatzy-spelande. Bara haft det mysigt och skönt helt enkelt! I morgon bär det av mot Småland för grillfest med släkten och sedan vidare mot Göteborg för att tillslut åka tillbaka till stugan i nästa vecka igen för att fira syster innan vi åker hem till Skåne igen.