Pussla

Nu har jag kommit en bit på pusslet. Det är "bara" alla dem rosa blommorna kvar. Har gett upp för idag!
 
 

Pågående projekt

När garnet tar slut till det ena projektet så varför inte börja på ett nytt tills jag hunnit skaffa mer garn! Har kommit in i en period som består av massor av virkning. Snart blir det lite stickning med till mamma som har beställt handledsvärmare av mig, ska bara få hem garnet och mönstret så är det bara att sätta igång.
 
Kanske blir det en filt av dessa rutor någon gång, får se hur lång tålamodet räcker.
 
 
 
Om detta kommer bli en färdig filt någon gång vet jag inte heller,
först behöver jag mer garn om jag ska kunna fortsätta överhuvudtaget. Vi får se vad det blir av den.
 
 
 

Glaskross

Igår när jag skulle ut och flytta bilen så mättes jag av en extremt otrevlig överraskning! Någon idiot hade krossar framrutan på bilen. Vem och varför gör man något sådant! Som tack får vi betala ett par tusen för en ny ruta, kul! Va ju inte direkt där vi hade planerar att lägga våra pengar.. Bilen stod här ute på gatan nästan precis utanför vår port, hur kan någon med att göra något sådant?! Blir så trött.. 

 


Tomt

Tänk vad tomt det känns när vår lilla vovve inte är hemma! Saknar henne en massa redan, tur att det bara handlar om en vecka eller möjligen lite mer. Blir nog lite puzzel idag om jag har tålamod! Men det är också tvättdag så det finns att göra!


Malmö Redhawks

Om bara en liten stund är det dags för match igen efter landslagsuppehållet! Saknar hockeyn efter bara en vecka, snart kan det vara slut helt, hemska tanke! Så ikväll hejar vi på Malmö allt vad vi kan!!


Sessa

I morgon ska våran lilla Sessa åka iväg ett tag. Det är dags för parning. Kommer bli tomt utan våran lilla gris här hemma ett tag!


Söndag

Har städat och rensat garderoben idag med min ständiga följeslagare hack i häl!


Vinter


Jag och mitt hjärta ❤


Sjalar

Har fått dille på att virka och sticka sjalar, är just nu uppe i 6 virkade och 1 stickade sedan slutet av december! Håller på med en svart för tillfället och det är väl den sista som är planerad iaf men vem vet, det kanske blir ännu fler efter det! Här är 4 av dem färdiga,