Sjung om studentens lyckliga dagar..

Känns som det var en evighet sedan jag själv tog studenten, okej nästa år så är det ju faktiskt 10 år sedan och det är ju en stund! Det har varit en mysig dag trotts att jag inte varit på något studentfirande så har jag hört dem genom balkongdörren, det är mysigt när det är lite liv här utanför!
 

Trimmad

Det tar timmar, varken jag eller Sessa gillar det men va skönt när det är klart!


Tvättider!

Varför ska alltid jag råka ut för strul med tvättiderna, det är ganska tröttsamt! Min tid började för 30 min sedan men någon annan har fortfarande tvätt i båda maskinerna och i torktumlaren! Ger det till 16.00 sedan måste jag få börja tvätta för att hinna med min tvätt!

Studenter

Idag är det många lyckliga personer i stan, alla tar visst studenten här idag! Blev väckt strax efter 07.00 i morse av en hel drös glada studenter som firade, det skålades och sjöngs för glatta livet här ute. Många balkonger och portar är klädda med gula och blå balonger idag, grattis till alla studenter här i stan!
 
Just nu sitter jag och mumsar på detta medan jag tittar CSI New York och grannen spelar dragspel på balkongen. Ganska mysigt faktiskt, senare blir det till att tvätta och städa! 

Klänning och glass

Igår va jag och provade klänningar men jag köpte ingen. Men jag bestämde att jag ville ha dem så jag åkte in till stan innan jobbet och köpte dem. Efter jobbet så kikade jag lite i stan och hittade jätte söta isglassformar, letade efter sådana förra året så nu när jag väl hittade så slog jag till. Dem kostade bara 20 kr så det va inte så mycket att vela om. Besökte ICA inne i stan med, den här hos oss har inget iskaffe så jag chansade och det gav utdelning! Dem hade det där, toppen! Ska hoppa in i duschen, sedan äta lite mat och efter det njuta av en iskaffe!
 

Photoshop

Skulle vara roligt att lära sig PS från grunden. Kan redigera bilder och sånt, enklare saker men hade varit kul att verkligen lära sig det från grunden och förhoppningsvis bli bra på det. Denna boken har stått i bokhyllan i 1,5 år, den känns inte jätte lockande att läsa, lite väl stor. Men kanske ska ta och börja bläddra i den, måste ju inte lusläsa allt som står!
 

Roses

 

Mys i soffan

 
Jag kunde inte hålla mig längre ifrån att plocka fram systemkameran, har varit sugen på det hela dagen men inte riktigt kommit dit. Den har bott inne i garderoben ett bra tag så det va dags för den att komma fram nu!
 

MAT

Pizza, tzatziki och pizzasallad som fanns kvar i kylen!
 

SöndagsPizza

Väntar på att pizzan ska bli klar i ugnen! Sessa är lite tveksam till sin mat, kanske beror det på att det simmar omkring fiskar i skålarna.. 
 

VATTENMELON


Mysig helg!

Jag fick en jätte fin present av mamma, Calle, lillebror, mormor och morfar! Är så himla nöjd med min nya fina klocka, det var precis en sådan som jag önskade mig! Så det första vi gjorde igår var att åka och få länken till klockan minskad så att den skulle passa på min arm sedan åkte vi iväg på lite äventyr!
 
 
 
Strosa runt i Viken!
Vi traskade runt på gatorna i Viken en stund, tittade på alla fina hus och blommor.
 
 
 
Våffelstugan (tror jag den hette) i Nyhamnsläge!
Vi fick jätte goda våfflor där, jag valde en våffla med getost, valnötter, honung och ruccola. Det va så himla gott så det måste jag testa igen! Istället för massa söt grädde och sylt så var detta ett fantastiskt gott alternativ, rekomenderas stark!