Farmor är så söt!

Fick ett grattiskort av farmor som hon gjort själv, hon är så söt!


Åka buss i värmen

Visst är det underbart, eller inte! Står iaf och väntar på bussen hem från jobb. Hemma väntar städning för idag får vi finbesök från Göteborg! Mamma och Calle kommer och det ska bli så trevligt! Jag påbörjade städningen redan i morse så det är inte så himla mycket kvar! Men först ska jag avnjuta en iskaffe tänkte jag!


Ändrade planer

Jag hade planerat dagen, tagit på mig träningskläder och var precis på väg att gå ut. Då ringde telefonen och dem ville att jag skulle komma och jobba så det va bara till att byta om igen och gå till jobb istället. 11.30-16.00 så stod och gick jag konstant så jag va ganska trött när jag kom hem men ingen vila då inte. Hade ju tvättid idag så direkt ner med tvätten. Nu sitter jag i soffan, har precis ätit tacos, det va gott!
Städningen som va inplanerad får vänta tills i morgon. 
 
Dessa tacosskal är ju så himla goda men också väldigt kladdiga och en aning krångliga att äta,
men det är värt det!

Rooibos te

Jag tycker det är lite mysigt när tet har små "visste du att" på lapparna. Alltid kul att läsa! Vi köpte nya flingor, visst är dem små fyrkanterna söta, haha.


2 km, avklarat!

Tjoho, jag orkade ta mig runt dem 2 km som jag satt upp som mål och det va perfekt att springa med en klocka på armen istället för en telefon i handen!


Ut och spring

Nu är jag strax redo för att ge mig ut på en liten springtur!


Frukost

Macka med philadelphia, lax och gurka, till det bifido och iskaffe (min nya favorit)!
 

Spring i benen

Att börja springa va något jag aldrig trodde att jag göra. Men förra veckan så tog jag tag i det och sprang min första kilometer! Ganska så nöjd va jag och sedan dess så har jag lyckats gå ut och springa eller ah jogga kanske man mer ska kalla det, fyra gånger. Är uppe i 1,7 km och ska upp i 2 km innan nästa helg, tänkte ta mig dit redan i morgon faktiskt! Visst, 2 km är väl inte så långt kanske ni tänker men för mig som aldrig sprungit eller så så är det en bra bit vill jag lova! Målet är att springa tjejmilen nästa år! 
 
Idag fick jag en lite tidig födelsedagspresent av min älskling, en Garmin GPS-klocka, underbart! Jag har hittills sprungit med min iPhone i handen så det känns lite smidigare med en klocka på armen. Jag blev jätte glad! Så i morgon ska jag ta min nya springkamrat och ta mig runt 2 km, längtar redan!