Mysig helg i stugan

Fotopromenad kl 7 på morgonen med systrarna, sushi till lunch, lite shopping och mys med familjen. Har haft en mycket mysig helg!
Hockey

Det är hockeydags, finns två matcher att se men känner inget större intresse för någon av dem. SSK-BIK kunde vart något att se om det inte vore så att BIK har en 2 målsledning. MIK-DIF är den andra matchen men inte heller den intresserar mig något vidare. Tittar en stund så får vi se, kanske blir mer Bones istället och sedan Hela Sverige bakar! 
Mums

Lasagnen blev riktigt god, har inte tidigare gjort lasagne utan någon form av färs tror jag. Men färs behövs ju inte, går visst att göra god lasagne på andra sätt!
Lasagne

Korta naglar

Det är lite trist att ha ett jobb som innebär korta naglar och inget nagellack. Fast det är inte så illa men iaf! 
Middagsmaten

Idag bjöds det på portabelloburgare till middag och mycket gott var det! Tredje gången jag äter det och fler gånger lärd det bli! Det är alltid trevligt att hitta nya vegetariska alternativ, det blir lätt samma sak. 
En bra start på dagen!

Promenad med Sessa, frukost och nu en chailatte och ett avsnitt Bones innan det är dags att cykla till jobbet. 

Födelsedagspresenter!

Efter jobbet idag tog jag bilen för att handla lite hemligheter! Fick tag på det jag hade planerat, så jag är nöjd! Och inte nog med det, klimatanläggningen i bilen fungerar som den ska! Nu ska jag titta lite hockey, Rögle - Oskarshamn, hoppas självklart att Oskarshamn vinner men just nu ligger dem tyvärr under med 2-0.. Men som man brukar säga, i hockey kan det hända mycket och bara 9 min har gått så här långt! 


Eftermiddagspromenad

Det blåste en massa när jag cyklade till och från jobbet, lite jobbigt. 
Men eftermiddagen har ju varit riktigt härlig med strålande solsken!  
 
 
 
 
 
 
 

Grönt mos!
Höstväder

Idag är det riktigt höstigt ute. Det blåser, är grått och kallt. Trodde nästan inte hösten skulle komma men nu verkar den vara här, idag iaf! Hösten är mysig, levande ljus och mysiga stickade tröjor. 

Sessa slappar lite på balkongen efter vår eftermiddagspromenad. 


Färgat salt

Visst blev det fint men jag har ingen aning om vad jag ska använda det till. Vem vet, det kanske blir en favorit, får väl testa det i någon mat en dag. Eller kanske köpa små burkar att fylla och ge bort som presenter?

IF Malmö Redhawks - Rögle BK

Sitter hemma i soffan och tittar på säsongens första skånederby, nervöst vill jag lova! Hade varit fantastiskt att vara på plats men den visas ju på tv iaf! Längtar efter att få se min första match i arenan för denna säsongen, får se när det blir! Just nu står det 2-1 till Malmö, håller tummarna för att dem ska få behålla ledningen matchen igenom, hade varit underbart! 
Chili

Av chilin som har vuxit på vår balkong har jag idag gjort chilisalt, gillar inte riktigt färsk chili men detta kanske blir gott?