Monster

Vi har fått en monstertorktumlare nere i tvättstugan. Jag är lite rädd för den. Tvättmaskinerna är stora tänk då hur stor tumlaren är.söndagsfrukost

Idag blir det knäcke med avokado, örtsalt och koriander, soygurt med banan och lite frön och kaffe med havredryck med chokladsmak, mumma!
 

Regnet öser ner

Ligger kvar i sängen och lyssnar på regnet. Visat är det mysigt när regnet smattrar mot rutan! Idag är tanken att det ska tvättas och städas och det verkar ju vara passade väder för just det idag. Men helst skulle jag nog krypa ner under en filt i soffan och kika tv hela dagen!

Åh detta kom hem till oss i veckan. Tänkt vad man kan gå och längta efter små plastkort för det har ja gjort! Nu är det bara premiären som ska komma och dit är det lite mer än en vecka kvar!

Mums

Nu är jag otorligt mätt och väldigt gott var det. Burgaren va kanske lite svår att äta för den flöt liksom ut så nästa gång ska jag gör dem lite tunnare annars var allt mycket bra!
 
 
 

the best vegan burger

Efter att ha läst om massa folk som provat Jamie Olivers veganburgare så måste jag ju också testa. Dem ligger och vilar i kylen, likaså guacemole och i ugnen finns det sötpotatis. Hoppas det kommer smaka gott, enkelt var det i alla fall att gör och har bara läst bra om dem så det blir nog toppen!
 
 

Provat nya saker

Är inte officiellt vegan men äter i stort sett bara veganskt här hemma. Så idag provade jag chiagröt till frukost. Det va gott men blev inte helt lyckad utan lite lös. Står en chiapudding i kylen och väntar på att bli uppäten med. Förhoppningsvis blir den lite tjockare. 


Har försökt mig på att göra seitan. Skit jobbigt och jag lyckades nog hälla bort hälften. Man knådar en deg under vatten i en evighet tills det vara är en konstig gegga kvar. Tror inte jag hade tålamod att göra klart det ordentligt men nu ligger iaf klumpen och sjuder i buljong. Får se om den går att äta till middag. Har precis ätit upp min lunch. Blev så sugen på vitabönor i tomatsås så det fick det bli, på rostat bröd!