Ullared

Extremt mättande pizza har vi ätit idag. Skulle vara lunch men vi vart mätta hela dagen på den där pizzan. Alldeles för mycket folk var det på Gekås med. Trotts det hittade vi en kassa med knappt någon kö fast det va långa köer vid kassorna bredvid. Konstiga folk. Hoppat och skuttat i gräset har vi också hunnit med och ganska många avsnitt av kriminalserier. Men nu är det dags att försöka sova!

Vi blev tvungna att flytta in pga alla getingarna. Så trist att dem ska behöva styra över vart jag kan sitta!


Sessa

I söndags så trimmade jag Sessa. Herre jösses vad det va varmt. Har aldrig svettats så mycket någon gång. Kanske inte var den smartaste dagen att trimma på men både jag och Sessa va väldigt nöjda när det väl var klart. Märktes tydligt på promenaderna efteråt, hon har ökat hastighete typ tre gånger efter att hon blivit av med den tjocka pälsen. Klart det måste vart jätte varmt och jobbigt med all den på! 
chokladglass

Jag gillar egentligen inte chokladglass men denna är helt otroligt god och super enkel att göra. 1 burk kokosmjölk, 0,75 dl kakao, 0,75 dl honung och det är bara att mixa alltihop och hälla i glassformar! Receptet kommer från Kung Markatta
 
 

Lördagslyx

Testade något nytt idag, pizza på smördeg. Ja, det var ganska gott, kanske inte "mmm måste göra det igen" men helt okej. Nu åkar det som tusan där ute, hoppas det går över fort. Åska är inte en favorit direkt.
 
 

På balkongen

 

Teaterkväll

Ja vi var ju på teater också. Pang i Bygget, inget jag tittat på tidigare men resten av sälskapet var väl bekata med serien. Inte riktigt min typ av humor men roligt att ha sett den med take på att den inte kommer visas på tv eller liknande pga rättigheter. Inte heller var det tillåtet att fotografera under föreställningen pga det men har lite bilder fårn vår trevliga middag innan föreställningen. Den ägde rum på Sveriges äldsta hotell, Hotell Mollberg. Mycke gott var det dock var desserten en besvikelse. Någon ört, timjan eller oregano var inblandat och det är inte mina favoriter. Vad jag minns så stod det inget om det så det var ganska trist.
 
 

Wien

Jag fick en resa till Wien av min fina sambo i födelsedagspresent. Ja, det var ett bra tag sedan, ca en månad, som vi åkte iväg. Men nu kommer resan i bilder, bättre sent än aldrig! Vi hade i alla fall en toppen bra resa!!
  

Räkfrossa

På kvällen så turade vi, jätte mysigt! Vi åt massor av räkor och hade det väldigt bra. Så många gånger som vi åkte fram och tillbaka har jag aldrig gjort, inte för att jag har turat speciellt mycket över huvud taget. Vi hade en väldigt trevlig kväll!
 
 
 

Kiviks marknad

Förra veckan hade vi besök av mamma, Calle, mormor, morfar och min moster. Vi gav alla mormor en hotellnatt i Helsingborg och biljetter till Fredrikdals teatern, Pang i Bygget! Men vi började med att besöka Kiviks marknad och vi var inte direkt ensamma. Tror vi stod i bilkö i en och en halv nästan två timmar, helt sjuk. Ingen av oss har tidigare suttit i bilkö så länge. Det var dessutom otroligt varmt, ingen fungerande AC i bilen och fönstret på passargerarsidan går inte att hissa ner. Så det var en aning varmt. Men vi hade trevligt i alla fall!