Födelsedagsfirande

I går firade vi fina syster som fyllt 20 år! Och som vanligt hade mina fina systrar baka gott som även jag kunde äta! Dem är helt fantastiska som gör det för min skull! Mycket trevligt hade vi och gott åt vi! På vägen hem stannade vi och shoppade lite på Freeport! Tvår par byxor och en stekpanna till mannen och glasunderlägg och ljuslyktor till mig. Väl hemma så blev det en sväng på Rusta för att köpa till den lilla irriterande delen som gjorde att min nyinköpta lampa inte kunde hängas upp i taket i fredags! Men nu hänger den där och jag är jätte nöjd! En bricka fick också följa med hem. I fredags blev vi beviljade lån till lägrnhet, jippi! Så det har varit en riktigt bra helg! På tisdag ska vi på visning igen, vi tror att det kan vara den som är vår blivande lägenhet så det känns jätte spännande! Men nu är det dags att försöka sova, god natt!

Räka i bananen

Igår var vi och åt på en asiatisk restaurang med buffé. Jag har tidigare frågat om deras friterade banan innehållet mjölk eller ägg och blev så glad när jag fick veta att dem inte gjorde det! Så jag har glatt mumsat i mig några sådana när vi varit där. Men igår när jag satt och åt friterad banan så upptäckte jag något som såg lite konstigt ut. Det va en räka i bananen!!! Hur kan det hamna en räka där?! Så nu är jag inte längre riktigt lina sugen på de där bananerna längre... Ja men ja, nu sitter jag på tåget till Hässleholm. För där ska vi titta på ännu en lägenhet. Ska bli spännande! 


Ett årsedan!

Igår var det exakt ett årsedan jag skrev något här på bloggen. Kanske att jag skulle ta tag i detta igen! Kan ju vara rätt trevligt att skriva lite och dela lite bilder! Har sedan skolstart jobbat med en förskoleklass vilket är fantastiskt! Idag har jag haft mina första utvecklingssamtal, gissa om jag var nervös!! Men det gick hur bra som helst, och nu är det 9 stycken kvar. Och dem ska nog också gå bra hoppas jag.  
 
Just nu pågår det lägenhetsletning för fullt här, är ganska spännande att titta efter bostadsrätter. Tänk att vi kanske kan få köpa en lägenhet som blir vår! Jag hoppas att vi hittar och får flytta in i vår alldeles egen lägenhet innan detta året är slut. I fredags var vi på en visning och nu på onsdag skal vi på nästa!