Clementiner och cola

Som gravid blir man sugen på de konstigaste saker. Eller jag har väl inte varit sugen på konstiga saker på det settet men en dryck jag fått sug efter är cola. Det som är konstigt är att jag i vanliga fall absolut INTE dricker cola, jag tycker helt enkelt inte om det. Brukar inte dricka någon läsk alls. Sedan kommer det ju tillfälliga "akuta sug" efter saker. Som igår, jag var tvungen att ha släta vetebullar! Clementiner är något som jag för tillfället skulle kunna äta hur många som helst på en dag just nu, så det blir några sådana per dag!
 
 

Välja vagn

Samma dag som vi var på rutin ultraljudet så åkte vi och klämde och kände på vagnar. Och efter lite provkörning och så så bestämde vi oss för en vagn och beställde den! Jag har i över ett år varit helt säker på att vi skulle ha en Bugaboo Buffalo, jag har läst och kollat klipp i mängder om den vagnen. Samtidigt som jag vart helt säker på att jag absolut inte skulle ha en Emmaljunga, jag tyckte inte alls att dem hade någon vagn som va fin eller tilltalade mig. Men när vi väl provade att köra lite olika vagnar så va jag tvungen att en aning motvilligt erkänna att Emmaljungas NXT90 va mycket skönare att köra. Det är ju tur att man faktiskt får lova att ändra sig! Så nu väntar vi på att våran fina Emmaljunga NXT90 ska tillverkas och levereras, så spännande! Vi valde ett svart chassi med svart sittdel och liggdelen valde vi i färgen pure, ljusgrå. Kommer bli så fint!

 

Vi väntar barn!

Vi är så glada och lyckliga! Att veta att vi ska bli tre i familjen i december är helt fantastiskt! Vi har vetat om det ett ganska bra tag nu, ja faktiskt så har mer än halva graviditeten redan flugit förbi. Vart tar tiden vägen?! Allt går så himla fort, veckorna bara flyger förbi. Den 2 augusti fick vi vara med om det fantastiska att se det lilla miraklet inne i magen vid första ultraljudet. Vi fick även veta att det är en liten pojke som bor där inne! Vi längtar så tills han kommer ut till oss, den 25 december är han beräknad! Så igår var vi och shoppade lite till våran lilla prins. Har så smått börjat fixa i det blivande barnrummet.