En klänning

Shoppingen resulterade i en klänning. En massa affärer har vi gått i, ont i fötterna. Nu slappar vi i soffan och har precis ätit god kräftsoppa!


Promenad

Det blev en promenad till igår. En kvällspromenad med min fina! Kaffe i hamnen och mys på stranden, satt och tittade på båtar och folk. En väldigt mysig promenad! Just nu sitter vi i bilen, regnet bara öser ner. Det är ganska mysigt ändå, vi ska ut på lite shopping!

 

 


Underbart väder!

Har varit ute på en lång skön promenad i solen. Blev så varmt så jackan åkte av. Har varit både vid stranden och i skogen, båda ställena är härliga på sitt eget vis. I skogen häll jag på att gå bort mig, visste inte alls vart jag var men hade i alla fall koll på åt viker håll jag skulle hålla mig åt. Så jag kom ju ut ur skogen tillslut och då visste jag precis vart jag var. Hade kameran med mig så tog massa bilder! Tyvärr så vill inte bilderna laddas upp så, så länge får det duga med de bilderna jag tog med mobilen!

 


Vår Sessa

I söndags så var vi och lämnade iväg vår Sessa, hon ska ju ha valpar inom en vecka men det är inte alls kul att lämna bort henne! Efter det fikade vi några vänner innan vi åkte hem. Väl hemma såg vi film nästan hela natten.


Grillning med goa vänner

Hade vi grillkväll med goa vänner! Lite kubb blev det med men tillslut blev det så mörkt att vi inte säg pinnarna så då gav vi upp och gick in. Riktigt roligt hade vi!

 


Igår

Började vi med att åka och väga våran lilla tjockis hos veterinären, sedan köpte vi blekning. Och hela grejen med att försöka få mitt hår blont va igång! Det blir ju orange, inte vad jag vill ha men men. Får ge det lite vila och sedan se vad som kan göras åt saken. Present till Max inhandlades också för idag ska vi grilla hos vänner! Kvällen avslutade vi med ostbricka, kaffedrink och 3D film. Man blir så tjusig i glasögonen, eller inte.


Intervju

Sitter på ett fik och dricker latte. 3 timmar kvar tills jag ska vara i skolan och intervjun är precis klar. Ja, så vad göra i en stad jag inte känner? Om 20 min öppnar i alla fall alla affärer så jag får väl kika runt lite innan jag åker till skolan och sätter mig där och läser en stund!

 


Musslor

Idag bestämde vi oss för att prova på musslor. Har bara ätit det på restaurang innan och jag gillar det mycket. Vår variant blev inget vidare så det slutade med att vi åt fil och flingor istället! Musslorna åkte i slasken. Nu sitter vi och tittar hockey, spännande nu med 2-2 inför sista perioden.

 

 


Regn

Nu har vi varit ute i regnet. Har pluggat idag och fått reda på att vi blev godkända med plus i kanten på vår sista tenta. Nu är det bara projektarbetet som ska bli klart sedan har jag min examen! Just nu sitter jag och dricker kaffe, ganska mys!
***
Är egentligen anti julsaker när det inte är jul men, älskar min julmarknadsmugg från Lübeck!!


Te och sm-final

Nu har mamma, Calle och Fredrik åkt hem. Är alltid lite trist när dem åker. Vi har vara tagit det lugnt och haft det gott hela helgen. Nu är det sm-finalen som gäller. Övertid nu och det är spännande! Straffläge i skrivandets stund!! Nu är det spännande men han satte den inte. Vinner Brynäs matchen så blir det sm-guld till dem annars fortsätter det. Ska titta vidare nu!

 

 


Tintin

Vi började dagen med att gå en lång skön promenad i solskenet! Jag sa igår att jag inte sätt några vitsippor ännu men idag såg vi massor! Min lillebror har haft lite gitarrskola men mig och nu sitter vi och myser med ost och vin till Tintin!


Handling, klart!

Det vore ju synd att säga att kylskåpet blev fullt men i alla fall. Det är riktigt härligt väder ute idag! Ska fika lite nu sedan blir det till att plockat ur diskmaskinen och sånt!


Frukost

Sitter och äter frukost nu. Macka och chai latte, mums. Morgonpromenaden är avklarad och snart är det dags att åka och handla för att sedan plocka i ordning det sista här hemma!


Maten

Har precis ätit lite mat, idag blev det vegetarisk schnitzel med potatismos och blomkål. Gott var det, nu är det bara lite städning kvar men så seg som jag är på att städa idag så lär det ta resten av dagen, haha.

Städningen ja..

Nej den går inte så mycket framåt måste jag erkänna. Hittade kameran och lekte lite med den, men jag har faktiskt damsugit och dammat. Det är sovrummet och köket som är kvar att plocka iordning, finns kanske lite att ta av i hallen med men vardagsrummet är klart.
Vi har inga fina band till gardinerna ännu så förtillfället får vi nöja oss med silvriga presentsnören.
Kanske ska ta och fråga mamma om hon har några fina band som hon kan ta med till oss i morgon..

Idag

Är det tänkt att jag ska städa. Men än är jag inte helt frisk så jag får väl ta det lite lugnt och sådant. Städas måste det ju i alla fall för i morgon kommer det finbesök, mamma, Calle och förhoppningsvis även lillebror! Ska slöa lite framför tvn nu innan jag sätter igång med något här hemma.
* * *
Här kommer lite fler bilder från stugan:

Påsken

Idag har jag legat nerbäddad under täcket i soffan hela dagen. Det är så onödigt att vara sjuk men det ska väl förhoppningsvis gå över snart. Försöker kurera mig genom att dricka avkok på ingefära, jag hade kunnat dricka det även om jag inte var sjuk för jag tycker det är gott!
Tänkte dela med mig av lite bilder från vår trevliga helg i stugan!

Glad Påsk

Vi har en mysig helg i stugan, massa folk och många hundar! Lite shopping har det blivit. Några kläder sådär och lite grejer till det nymålade vardagsrummet bland annat två ljuslyktor! Årets första och andra grillning är med avklarad, dock åt jag inget från grillen eftersom det var kött som grillades men jag var i alla fall med och tände grillen så det räknas lite i alla fall! En del Buzz spelas det här med. Har tragglat med ett korsord nu på kvällen, först tillsammans med min kära syster och sedan ensam. Gick inte så bra ensam så jag gav upp, istället tittade jag och pappa på Criminal Minds.
Men nu är det dags att sova, är ganska så trött faktiskt!


Stugan

I morgon kommer pappa för att hämta en tv. Sedan åker jag till Halmstad där jag ska observera och intervjua för vårt projekt. Där äter åker jag till stugan där pappa, Sessa och resten av familjen ska befinna sig. Så påsken firas, firar man påsk? Men i alla fall så ska vi tillbringa påsken i stugan och det ska bli mysigt tycker jag! Ska försöka sova nu!


Jaha

Det har hänt lite med appen sedan jag testade den senast! Man kunde ju välja storleken på bilden. Ja vem vet, kanske jag börjar skriva av mig lite här igen!


Lite beslutsångest

Jag bloggar för tillfället på annan platsen men är lite osäker på om jag kanske ska ta och komma tillbaka hit. Det är ju trotts allt roligt att kunna fixa till sin egen design. Men är lite osäker på hur det är med att ladda upp bilder från mobilen. Så jag får väl helt enkelt testa. Vi har målat om vårt vardagsrum och igår målande jag stolarna till matsalsbordet, ljust och fint är det här nu. Kanske en aning för vitt möjligtvis!