kebab

Såg vegankebab i affären och tänkte, åh kebab, det vill jag prova! Så vi köpte hem det här om dagen och idag har jag testat den. Kom på innan jag skulle göra iordning den att jag vet inte hur det ska smaka, kan inte alls komma ihåg hur kebab smakar. Så egentligen är det ju ganska meningslöst med en veganvariant av den för min del då. Är inte heller helt nöjd med hur den smakade. Kanske skulle blivit bättre med lite mer grönsaker och sånt till. Hade bara babyspenat, gurka, picklad rödlök och lite vitlöksås. Kanske lite avokado, majs och sådant gott i hade gjort susen, får testa det en annan gång.
 
 
Gjorde den picklade rödlöken idag och den blev bra, första gången jag picklat något. Hur enkelt som helst ju så får nog testa att pickla mer grönsaker!
 
 
 

torsdagsgott

Imorgon är det äntligen fredag, så skönt! Så jag firar att arbetsveckan snart är slut med lite nöt-crème, det är ju så himla gott!
 
 

äpple och apelsin

Det var alldeles för länge sedan råsaftcentrifugen var framme. Den har legat uppe på en hylla och samlat dam bara så idag tyckte jag att det var dags att plocka ner den igen och börja göra lite juice. Blev inte så avancerat idag, äpple och apelsin åkte ner. Nästa gång får det bli rödbeta, fänkål, spenat och lite sådant, mums!
 
 

Helsingborg Marathon

I lördags så var det premiär för Helsingborg Marathon och min duktiga sambo var med och sprang. Jag förstår ju inte riktigt varför man ger sig ut och springer 42 km. Men är mycket imponerad av alla som tog sig runt den långa banan. Inte minst imponerad av min kära sambo såklart som tog sig runt hela varvet, som va ute och sprang i lite över 5 timmar. Jag hade ALDRIG klarat av det! Och nu har han fått blodad tand, två marathon nästa år vill ha spring och såklart Göteborgsvavet.