Frozen yoghurt

Testade att göra egen idag. Blev inte helt lyckat för jag hade inte tålamod att vänta tills den gått klart i glassmaskinen. Nästa gång får jag hålla mig till tåls lite längre så blir det nog bra! Var väldigt gott med blåbär tinade med lite muscovadosocker till yoghurten iaf! 
Sessa

Idag åkte Sessa iväg till Linköping, är snart dags för valparna att titta ut. Kommer vara så tomt här hemma utan henne! Länge ska hon vara borta med.. Ja, nu ligger jag iaf och slappar i soffan. Har precis ätit lite mat, gott var det!

Söndag

Vi avslutade denna trevliga helg med middag på Hamnkrogen och sedan dessert på ett kaffé som jag inte kommer ihåg namnet på. Det va ingen höjdare så dit går vi nog inte igen. Nu är det iaf dags att sova, måndag imorgon och daga för jobb igen. Helgen går alldeles för fort!
Borås Djurpark

I går besökte vi Borås Djurpark tillsammans med Mickes syster med familj och deras mamma och pappa. Mycket trevligt var det och många djur fick vi se! Allt från kaniner till lejon och elefanter. På kvällen åt vi en mycket god middag på hotellet, jag provade tapas för första gången. Det var jätte gott! Nu blir det snart hotellfrukost, är ju nästa det som är bäst med att bo på hotell så jag hoppas den lever upp till förväntningarna! Torsdagsbak

Det var ett ganska bra tag sedan jag bakade på en torsdag. Ja, sedan jag bakade över huvudtaget men idag blev det iaf av. Kladdkakemuffins med hallon i blev det denna gång och dem blev goda! 
Ska bli skönt med fredag imorgon och då ska vi iväg på lite äventyr! Vi ska iväg och se på lite djur och sånt. Mer om det imorgon kanske!

Vika böcker

Som många andra så va jag ju med tvungen att testa att vika en bok. Fick bli en enkel bokdiamant första gången. Någon gång skulle jag vilja lära mig att vika bokstäver i boken istället. Tycker det är en ganska trevlig inredningsdetalj. 

Glad Påsk

Påskpyntas det för fullt? Här hos oss kommer dit iaf inte ens fram en fjäder. Gillar inte massa färgglada färger så vi hoppar över att pynta för påsken. Har varit ute och plockat lite ogräs istället. Tror iaf att det är ogräs, har ingen aning om vad det är men grönt och fint är det iaf! 


Helg igen

Så skönt med helg fast min började redan igår! Blir lite förvirrande att vara ledig en vardag! Micke va ute och körde taxi igår kväll för första gången och det gick jätte bra vad jag har förstått! Han dök väl upp vid fyra här hemma. Gick inte helt bra att sova med honom farandes där ute för första gången men det ska jag väl vänja mig vid om det blir fler gånger! 

Ja förra helgen så va vi ju på kalas hos lillebror. Tråkigt att helgen är så kort, hade gärna stannat där många fler dagar! Vi får se vad denna helgen har att bjuda på för än är inget planerat!


Kalas

Just nu sitter vi i bilen och är på väg till Göteborg. Lillebror fyllde 18 år, herre vad fort tiden går, i onsdags! Så nu ska vi upp dit och fira honom. Ska bli trevligt! Är mindre trevligt att åka bil i flera timmar men det är det värt! Igår var vi på hockey, Malmö tog iaf 1 poäng så på måndag är dem 4 lag som slåss om den andra platsen till SHL, kan inte bli mycket mer spännande än så! Och idag gör Björklöven och Troja upp om vilka som ska spela i HA nästa säsong, även det en spännande match!