Har hämtat paket och fixat lite annat!

Visst är det roligare att köpa en massa böcker i bokhandeln och få med sig dem hem med en gång men att beställa lönar sig. På pocket lönar det sig ganska stort i alla fall, nästan halva priset sparas in genom att beställa. Nu ska jag bara ta att läsa klart dem sista 40 sidorna i boken jag håller på med och sedan hugga in i någon av dem som kom med mig hem idag. Tror jag börjar med Kepler, den har jag ju trotts allt hela serien av hemma nu!
 
 
Jag har fixat med lite hemligheter också men mer än så avslöjar jag inte ännu, en liten tjuvkik
 

Promenad i solskenet

Idag skiner solen och det är jätte fint väder, kallt men väldigt fint! Ska göra mig i ordning för att åka iväg och göra lite ärenden. Vi tog en liten längre promenad idag med kameran men skogen får det bli en annan dag, kanske i morgon. Vi får se helt enkelt!
 

Löv är nästan lika roligt som snö

Det blev inte någon direkt fotopromenad idag, migrän och medicin har gjort mig väldigt trött och seg idag. Men en sväng bland löven har vi tagit oss och Sessa tycker nästan att löv är lika roligt som snö men snö vinner nog om hon får välja. Det ska bli en promenad i skogen så småning om i alla fall för nu är jag riktigt sugen på att fota!
 
 

Jippi tjoho

Planen var att gå en lång promenad i skogen nu på morgonen med Sessa och kameran men så blev det inte. Vaknade med migrän så det fick bli en vanlig morgonpromenad istället. Hoppas att migränen ska släppa så att det kan bli en promenad i skogen lite senare idag. Böckerna som jag beställt har kommit med så dem skulle jag också vilja hämta. Sedan har jag ett litet annat ärende att uträtta med innan helgen är slut men det är hemligt så jag avslöjar inte det här. Nu ska jag vila lite i soffan!
 
Rostad macka med mjukost, yoghurt med päronsamk och proviva som jag inte minns vad den ska smaka = frukost!

Pizzabak

Ställde mig faktiskt och gjorde en pizzadeg, pizzan blev fin men kanske inte världens godaste. Skulle kavlat ut den tunnare och kanske haft lite mer gott på men nu fanns det inte så mycket som jag var sugen att ha på pizzan. Men det var i alla fall trevligt att baka lite, var första gången som jag använde torrjäst och det fungerade ju bra. Kanske ska ge mig på att baka lite bröd eller något en dag framöver.
 
Sessa låg och passade under bordet och kollade så att allt gick rätt till.
 
 
Nu är det i alla fall hockey som gäller. Synd bara att det är Oskarshamn - Södertälje dem visar på tvn, vill ju se Malmö spela såklart men får följa dem på datorn i stället. På måndag tar vi nog oss ner till Malmö och tittar på dem på plats, var ett tag sedan nu så jag längtar faktiskt en aning. 

Svarta naglar

Har väldigt väldigt länge tänkt att det är dags att ta bort den gamla halvt avskavda färgen och få på lite nytt. Nu har jag äntligen fått tummen ur. Blev inget avancerat utan bara helt svart och det var längesedan jag hade svarta naglar nu så det va på tiden.


Handling

Ja det är bra mycket lättare och bekvämare när vi är två som handlar tillsammans men det gick ju bra ändå. Missförstod rabatterna en aning men vad gör det. Skönt att fylla på skåpen lite, det behövdes. Skaffade mig tvättid på väg till bilen med så om två timmar är det dags att börja tvätta.


Höstigt

Idag är det riktigt höstigt väder ut, blåser och regnar och kallt är det. Ska ta mig till affären tänkte jag, kylskåpet behöver lite påfyllning men tänkte titta färdigt på dem desperata hemmafruarna innan jag ger mig iväg ut i kylan!


Glass i stora lass

Jag saknar sommar, sol och värme. Den försvann så fort. Gå ut och ta en glass och bara ha det gott!


Once Upon a Time


En helt annan historia

Jag hittade boken i bokhyllan, En helt annan historia av Håkan Nesser. Läste inte så några på baksidan utan började istället läsa boken. Igår kom jag till slutet av den och läste spänt för att få veta hur det gick för kommissarien men nej det fick jag aldrig veta. Istället insåg jag att jag lyckats läsa andra delen i en serien på fem böcker. Tröttsamt, så nu har jag alltså fem olika bokserier att läsa klart. Tänkte börja med Nesser eller Kepler så dem böckerna som saknas är snart på väg hem till oss. Beställde dem igår! Men så länge så läser jag en annan bok som heter Fri av Natsuo Kirino. Den är lite trög i början men förhoppningsvis så börjar det hända saker snart!


Mysigt med massor av ljus!


Ut på äventyr

I går åkte jag mamma och Calle ut på lite äventyr. Besökte musteri och andra fina platser, en sväng till Höganäs med bland annat besök på Lager 157. Jag hade laddat batterit till kameran under natten just för detta ändamål. Självklart kom jag ihåg kameran men inte batterit, även min mobil blev kvar hemma så jag fick lägga beslag på mammas mobil för att ta lite bilder under dagen.


Veterinärbesök

Ja då var vi på plats hos veterinären igen för ett återbesök. Vi ska kolla så att sessas ben är bra men det är jag övertygad om att det är. 2 veckor i vila har inte varit jätte populärt men men vad gör man inte. Efter veterinären blir det affären för ikväll väntas finbesök från Göteborg! Som jag längtat efter dem!!


Fel tid..

Jag hade visst tagit fel på tid, trodde jag hade tvättid nu kl 12 men så var det visst inte. Jag hade tydligen tagit tiden som är mellan 16 och 18. Ja ja, lite desperata fruar på tv sedan ska jag väl ta och plocka lite här hemma.


Oj va dåligt med uppdatering det va här!

Idag ska det tvättas och grejas!


En båt full med vatten

Det regnade en del när vi va i stuga och förmodligen även innan vi kom dit. Sjöarna hade mycket högre vattennivå och båten va full av vatten. Jag och Sessa tittade på medan pappa öste båten. Och Sessa, ja hon är mycket bättre i benet nu, redan samma kväll började hon använda det igen och nu skuttar hon som vanligt!


Väntan..

I morse när vi skulle gå vår morgonpromenad så ville Sessa inte alls följa med mig upp ur sängen så hon blev kvar där. Sedan visade sig att hon inte ville stödja alls på sitt ena bakben. Då blev matte så klart oroligt! Nu sitter vi därför och väntar hos veterinären, över en timme har vi varit här nu så hoppas på att det strax blir vår tur!