Trädgårdsplanering

Första våren med egen trädgård och det finns så mycket vi vill göra! Har börjat förodlingen av flera olika grönsaker. Ska bli så roligt att få skörda hemodlat! Våran plan är att lägga småsten runt odlingslådorna, placeringen är inte riktigt bestämd ännu utan vi får prova oss fram. Tror att det kan bli riktigt bra när det är klart! En anna önskan i trädgården nu inför våren är en plats med möbler för vila och mys!
 
 

Våffeldagen

Idag har jag varit ute och farit lite. Köpt present till lillebror som snart fyller år och varit på loppis! Två pinnstolar fick följa med hem, vi ha länge letat efter fler till vårt köksbord som har plats för sex stolar men vi har bara haft fyra. Dem passade kanske inte super bra men bättre än inget i alla fall! Självklart så har vi även mumsat våfflor idag!
Loppisfynd

Jag önskar att jag vore bra på det där med loppis. Skulle vilja kunna se vad man kan göra med sakerna inte bara se dem som dem är. Tänk att få göra ett riktigt bra fynd, hur kul hade inte det varit!? Men jag tränar på det. Hittade en jätte fin gammal byrå här om dagen för ynka 180kr och det vart jag mycket nöjd med! Den passar så bra in i vårt lilla rum!

Från att inte kunnat gå på loppis utan att sprita händerna så snart jag kommit där ifrån utan att ens ha rört vid något till att kunna lyfta och titta på saker och till och med köpa, känner jag är ganska stort! 


Tulpaner och eukalyptus

 Hur härligt är det inte med färska snittblommor,
man blir så glad bara av att titta på dem!