Onsdag

Idag har vi tränat, handlat och tankat bilen. Om några timmar ska vi bege oss mot Hässleholm, vi ska se på hockey! Malmö möter Leksand borta så ikväll är vi bänkade framför tvn!
I går såg vi också på hockey men då blev det Örebro - Rögle och Örebro tog hem segern! En annan match som gick igår som var helt sjuk var den mellan AIK och HV71.. AIK har ledning med 7-2 inför sista perioden men på 4,55 minuter så lyckas HV71 få in inte mindre än 5 mål! Dem vände hela matchen och det slutade 8-7 till HV71 efter straffar!! Tycker absolut att dem var värda den vinsten efter den vändningen som de lyckade med. Lider dock lite med Marcus Svensson, AIKs målvakt som förra säsogen spelade i Malmö! Allt kan hända i hockey och det är ju just denna match ett tydligt bevis på!